19 Mayıs 2012 Cumartesi

Twitter'da en çok takip edilen lig (NBA)

Benzer Başlıklar: Nba Twitter'da En çok Takip Edilen Oldu



Profesyonel Abd Basketbol Ligi National basketball association (nba), Twitter'da five milyon izleyiciye varan ilk spor ligi olmayı gerçekleştirdi. İkinci ve üçüncü de ABD'den çıktı.

Türk insanı olaraktan Twitter'da sık sık futbol sohbetleri seyretmeye alışmışız. Ancak enteresandır ki dünya genelinde en fazla takip edicisi olan resmi spor ligi Twitter hesabı basketbolda.


NBA 'in Tw (twitter) hesabı, dün beş milyon ziyaretçi sayısına varmayı elde eden ilk spor ligi accountu oldu. İkinci sıradaki abd futbol ligi hesabı NFL a few.three milyonda kalırken Major League Baseball iki milyon izleyiciye sahip.World Wrestling Entertainment 1.1 izleyiciye sahipken FIFA ise 800 bin takipçiyle öbür liglerin 1 hayli arkasında.


National basketball association'in (nba) bu süksesinde smaç yarışmasında Twitter yüzünden hesap sahiplerinin oylamasına izin veren sistem benzeri kampanyalar etken olmuş gibi görünüyor. Yerkürenin en fazla takip edeni olan sporcularından birisi olan Brezilyalı orta saha futbolcusu Kaka'nın 10 milyona yakın ziyaretçisi varken b Twitter'da bu denli geri kalmış olması da müesseselerin sosyal medya hesaplarını ne şekilde idare ettiklerine dair elle tutulur emareler veriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder