19 Mayıs 2012 Cumartesi

Facebook yeni uygulamasını tanıttı

Facebook'tan Sayfa Yönetim Uygulaması

Fb'ta bulunan sayfaları idare etmek maksadıyla Facebook Pages Manager uygulaması iOS App Keep'daki durumunu aldı. Uygulama yalnızca sayfaları idare etmek için sarf ediliyor.



Fb, tanınmayan 1 uygulamayı daha çok App Retailer'dan duyurdu. Şuan için yalnızca iOS için ilan edilen Facebook Pages Manager uygulaması ile artık Fb'ta yer alan sayfalarınızın idaresini

rahatça düzenleyebilirsiniz.

Pages Manager uygulaması, iOS'da bulunan standard Facebookuygulamasıyla tam olarak aynı şekilde dizayn edilmiş. Tek

ihtilafı 1'i profilinizi idare etmeyi sağlarken Pages Manager sadece yöneticisi olduğunuz sayfaları idare etmeyi temin ediyor. Doğrusu bu alandaki büyük 1 eksikliği giderdiğini söyleyebiliriz.


Pages Supervisor'ı kullanmak için yalnızca büyük ölçüde sayfalara sahip olmanıza gerek yok. Fb'ta herhangi 1 sayfa yaptıysanız, fazla ziyaretçisi var olsun olmasın uygulamayı sarf ederek sayfanızı yönetebilirsiniz. Uygulama yüzünden derhal çabucak her şeyi gerçekleştirebildiğinizi de açıkca belirtelim.  Facebook Pages Supervisor uygulamasının bugün zarfında tüm dünyaya açılması ümit ediliyor. Ulaşan haberlerde şu an için yalnızca Yeni Zelanda 'civarında olduğu, Amerika ve Avrupa'yahut çok kısa bir vakit içerisinde yayımlanacağı açıkca belirtiliyor.

1 yorum:

  1. Değerli site yöneticisi sitenizi çok beğeniyorum makallelerinizin devamını sabırsızlıkla bekliyorum Rustik perde firması olarak başarılarınızın devamını beklerim

    YanıtlaSil