19 Mayıs 2012 Cumartesi

Chrome yeni sürüm

Google Chrome yeni versiyon indir

Chrome'un en son versiyonu ufak lakin faydalı yeniliklerle geldi! İşte detaylar ve download etme bağlantısı... Google'ın net tarayıcısı Google chrome'un yeni versiyonu Chrome 19 neşredildi.


En son versiyon, sayfa işaretlerinizi, parolalarınızı, pluginlerinizi ve açık olan sekmeleri diğer bilgisayarlarla ve mobil cihazlarla dengeleyebiliyor. Düzenlenen ayarlar sayfası, araştırma (arama) kutucuğu ile ayarlar arasında dilediğiniz ayarı keşfetmenize yaver oluyor. "New tab (yeni sekme)" sayfasında sağ alt taraftaki tanınmayan 1 opsiyon ise öbür

PC ve başka aletlerinizdeki açık olan sekmelere erişmenizi temin ediyor (eşitleme özelliğinin bütün cihazlarda açık olması kaydıyla). Seyyar (mobil) aletlerde Chrome'u eşitlemek için Android 4.0 ve Chrome'un mobil uygulamasını değerlendiriyor olmalısınız.

Peki Google chrome ondokuz'un söz verdiği başarı artışı asla dönüştü mü? Google'ın V8 hız tahliline nazaran browser (tarayıcı) artık on.791 puan alıyor. Bir önceki versiyonda ise puanı, 8.568 idi. Bağımızsız test Sunspider'da da Chrome 19, tüm tarayıcıların önünde bulunuyor.


İNDİR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder