19 Mayıs 2012 Cumartesi

Kadın Çizme Ayakkabıları

Kız Ayakkabı 2012 modelleri

Satın Almak İçin TIKLAYIN  bayan ayakkabı modelleri

Kış mevsiminde ve yağmurlu soğuk günlerde hanımların en çok gereksinim duyduğu kundura ( ayakkabı ) numunelerinden biride çizmelerdir. Çizmeler kızların katiyen red etmeyeceği ve bir kış süresince ayaklarından çıkarmayacağı kundura ( ayakkabı ) çeşitlerinden biridir. Bayanlar için dizayn edilip imal edilerek sizin yararına takdim edilen bayan çizme türlerinin bir çok türleri bulunmaktadır. Bayan çizmelerin en en son numuneleri suet çizmeler, ten çizmeler, ince yüksek topuklu ve yatay taban tobuksuz olarak çok fazla türleri ve modelleri mevcuttur. Kadınlar genç bayanlar soğuktan şahsınızı muhafaza etmenin en şahane ve akilane yöntemi güzden ilkbahara dek ayağınızdan çıkmayacak çizme modellerini size sunmaya çaba harcadık ve sizlere en uygun çizmeleri beğeninize sunmaktayız ister kısa diler uzun ya da deri çizmeler suet çizmeler bu yılın en çok araştırılan çizme modelleri olmuştur. Görülüyor ki gelecek seneler de modasından hiç bir şey yitirmeden aynı rağbet sergileyecek gibi duruyor. ikibinonbir-2012 yılının en son moda ve trend kadın genç kadınlar için çizme numunelerinden çok fazla markalara sahip olan çizmelerden en çok satış yapan ve kadınların hayran bulunduğu çizmeleri azda olsa tanıtmaya bilgi vermeye çalıştık sizde yazı ile ya da hangi modellerin olmasını istiyorsanız rica ederim bize iletiniz ve alt yapımızda yer verelim.


Diz altına dek uzanan bu uzun süet bayan çizmeleri ayak üzeri ve bacak kısımlarından kemerli bu kemerler çizmelere ayrı 1 çekicilik vermektedir. Bu süet çizmeler regular yükseklikte topuklu fazla ince uzun olmayan topuklarıyla bayanların daha çok rahat ve özgürce hareket etmesini sağlamaktadır ger yaştaki hanımlar için perfect.

Bu süet bayan çizmeleri de 1 üstteki bayan çizme türlerinede çok emsallik taşımaktadır bir takım değişik hususiyetleri bulunmaktadır en mühim özelliklerinden 1'i topuksuz yatay taban olması ve topuklu çizme sevmeyen kadınların tam aradığı 1 süet çizme modelidir.Bu çizmelere yandan dikiş gibi nakış verilmiz ve iç kısmında da fermuarlı olması hanımlara ferdi bir rahatlık sunmaktadır.

Bu renkli renkli renkli lastik naylon bayan çizmeleri özellikle sağnak yağışlı ve kay yağan havalarda takılabilecek en mütenasip en iyi bayan çizmeleridir. özellikle genç hanımların ayaklarında görmeye alışık olduğumuz bu kışlık yağmurluk kadın çizmeleri diğer çizme türlerinede bakarak daha çok huzurlu olabilir denemenizde yarar bulunmaktadır.

Bu dış kesimleri tüylü içi yün olan genç hanımlar için tasarlanmış çizme örnekleri genç bayanlara ve genç hanımlara değişik bir cazibelik ve zariflik vermektedir herkesten değişik 1 ayrıcalık sunmaktadır. Üst kısımları bacaklara kemerli olan çizmeler yan kısımdan da fermuarlı olması nedeniyle çıkartıp giymesi olabildiğince olağan ve kolay. Bu tüylü çizmelerin değişik 1 hususiyeti de topuksuz düz taban olmasıdır zira bu türlü çizme modelleri bayanların hareket kabileyetini kısıtlamadan rahat hareket etmelerini rahat yürümelerini temin etmektedir tüm bayanlara tavsiye edebiliriz.

Bu kalın ve yüksek topuklu siyah kadın çizmesi diz altına kadar uzanabilen ve ekseriyetle uzun boylu hanımların en çok öncelik tanıdığı kısa eteklik altına fazla süper yakışabilecek bir ten bayan çizmesi modeli.







































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder