11 Ekim 2012 Perşembe

PES Pro Evolution Soccer 2013 İndir Beklemeden İndir




İNDİR






Yaz aylarının sona ermesi birçoğumuzu üzüyor. Ayrıca esintilerin soğuyacak olması bundan başka ‘dinlenme’ (Ne gibi dinlenme yahu?) döneminin bitişi, okulların faliyete geçmesi derken gerçekte kusursuz depresyon aylarına giriş meydana getirmiş bulunuyoruz. En azından benim açımdan sonbahar her süre olduğu gibi yine maksimum depresif bir giriş yapacak hayatıma. Sizleri bilemem tabii.







PES 2013 bak bu görüntüyle karşımıza çıkmıştı





Fakat bu ayların oyunseverler için 1 de nefis tarafı var. Bu da oyundünyasında yaz süresince süregelen (fazla şükür Diablo 3 hayat kurtardı buyaz) kuraklık sona erer ve firmalar yılbaşının da yaklaşıyor olmasının şerefine bir bir büyük projelerini oyunseverlerle buluşturur.





Özellikle futbol aşıkları için en mühim aylardır sonbahar ayları. Çünkü hem Pro Evolution Soccer ikibinonüç birde FÉDÉRATİON INTERNATİONALE DE FOOTBALL ASSOCİATİON (FIFA) 13 pazara sürülür. Vaktiyle Football Supervisor serisini de bu aylarda elde edince hangisinioynayacağımızı şaşırır ve zevkten dört köşe olurduk.





Şimdi de Eylül ayının sonuna gelmemizle beraber havalar yine de soğumamış olsa da, Konami bizi yanıltmadı ve Pro Evolution Soccer 2013’ü pazara sürüverdi. Geçtiğimiz haftalarda sizler için demosunu ve lansmanda eksiksiz sürümden edindiğimiz izlenimleri paylaştığımız PES ikibinonüç, bu sene daha çok kararlı dersem yanılmış olmam.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder