11 Ekim 2012 Perşembe

Fifa 2013 indir (Demo)







İNDİR




Fifa uzun 1 zaman boyunca futbol sever arkadaşların öncelikli oyunları içinde mevki almıştır. arzu eder bilgisayarda olsun, isterse oyun konsollarında en büyük bir zevk ile oynanmaktadır. Geçtiğimiz senelerde etkisini kaybettiğini düşünüyorduk. Bunun en önemli sebebi ise Konami şirketinin yapımını ve dağıtımını üstlendiği, kısa adıyla “Pes” nbsp;futbol oyununun Fifa’nın önüne geçmesi olmuştu. Bu süreç aşağı yukarı beş yıl gibi bir süre zarfı zarfında devamlılığını sürdürdü. Konami savaşı kazandığını ilan edercesine satış miktarlarını kat ve kat arttırmaya devam ediyordu. Cümlenin gelişinden de anlaşılacağı üzere, 1 konuma kadar böyle devam etti. Pazardaki payını yükseltmek için kadrosunu tamamı ile yenileyen Fifa en son 2 yol süresince olağanüstü değişikliklere imzasını attı.



Kadro değişimi ile gelen taze oyun Fifa 2011 olmuştu. İlk kere satış oranları “Pes” oyununa yaklaşmıştı. Başarının devamı vasıfında gelen bir keşfedilmemiş seri ise, Konami şirketini neredeyse aşağı yüksek ederek, Kral tahtına oturmayı başarabildi. Fifa ikibinoniki birinci defa en güçlü rakibini geride bırakarak göz dağını vermeyi başarabildi.



Pekâlâ asıl konumuza gelecek olursak birtakım koşulları da belirtmek ve göz ardı etmemek icap eder. Fifa ikibinonüç bu atılım sürecinde payı nasıl olacak anlaşılmaz amma Fifa kadrosunu daha çok da güçlendirmiş ve bilhassa grafik yönünden artan bir kuş olmak istiyor. Adeta saltanatın devamı için elinden gönderileni yapmak arzu ediyor. nbsp;Merakla tüm gözler bu sene ki Fifa mı ? Pes mi ? sorusuna çevrilmiş pozisyonda. Konami’nin yapacağı ataklar karşısında Fifa ne gibi güvenlik önlemleri alacağı bilinmiyor. Savunmasının bomba gibi olacağı sezilimiyor değil. meselenin özüne dönecek olursak büyük bir çekişme bizleri bekliyor denilebilir.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder