20 Mayıs 2012 Pazar

Bebek Ayakkabısı Modelleri 2012

Yeni sezon Ve Bebek Ayakkabıları

düz bayan ayakkabı bayan bot modelleri bayan botları bayan çizme modelleri

SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN

Spor markaları içerisinde olabildiğince yayılan casual ayakkabı tasarımları, erkeklerde sneaker çeşitleri kadın topluluğunda babet örnekleri olaraktan karşımıza çıkıyor. dört-beş sene evvelinde adidas markasının bayan takipçileri için ilkbahar mevsiminde piyasaya sürdüğü adidas sleek sırasının (serisinin) ardından bu bölgeye çoğalan rağbetle beraber Slazenger markasının kadın babetleri pazarı (piyasayı) yaklaşık olarak kasıp kavurdu diyebiliriz. Hem kış sezonu hemde yaz mevsimi için husisi olaraktan hazırladığı babet modelleri kadın kullanıcılar bakımından aşırı rağbet gördü.


ikibinoniki ilkbahar/yaz mevsiminde eser spektrumunu (çeşitliliğini) git gide fazlalaştıran Slazenger Roland, Riley, Ulya, Roxana, Unzi, Umbert, Upton gibi bir hayli model kümesi ile her hazza ve renge yaraşır babet türlerini beğeninize sunuyor…

slazenger babet modeli - 7

Bebek Ayakkabısı Seçerken Nelere dikkat etmek gerekir?

Bebek Ayakkabısı nasıl alınmalıdır?

SATIN ALMAK VE DETAYLICA İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN

bayan ayakkabı modelleri kadın ayakkabı modelleri  topuklu ayakkabı modelleri topuklu ayakkabılar

Çocukluk ve veletlik periyotunda ayak sağlığı gelişimi çok büyük ehemmiyet bulundurmaktadır. Reşit ayak numarasının yaklaşık olarak yarısına bebeklik ve çocukluğun birinci yıllarında varır. Bu nedenle, bebek ayakkabısı seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken mühim ayrıntılar boş bırakılmamalıdır.


alisverisrobotu.com olarak sizler için” Bebek ayakkabısı edinirken ne gibi şeylere dikkat edilmelidir? ” sorularına sizleri çin cevap kazandırıyor.

·Çocuğun ayak gelişimi sürekli yoklanmalı, tedirgin edici 1 hal sezildiğinde hemen doktora başvurulmalıdır.

·Bebeğin ayakkabıları fazla sıkı olmamalı, hür bir ayakkabı tercihi yapılmalı ki ayak alışılagelen gelişmesine devam edebilsin.

·Kundura ( ayakkabı ) takan bebeğin ayakları çoğu kez gözden geçirilmeli, ayağa uymadığı fark edildiğinde çabucak eski haline getirilmeli.

·Yavrunun (bebeğin) ayak baş parmağı, pabucun burun ucuna tamamıyla dokunmamalıdır. Bir parmak aralık uygundur.

·Yavrular (bebekler) 3 yaşına varana kadar bilekli ayakkabı tercih edilmemelidir.

·Deri yada teksitil malzeme mütenasip bir yeğlemedir, naylon yahut suni ayakkabılardan uzak durulmalıdır.

·Ayakkabının içinde yavrunuzun ayaklarını keyifsiz edecek 1 şişkinlik veya çukur olmamalıdır.

·Altı fazla kalın olmamalı, kaymayan bir madde ile kaplanmış olmalıdır.

Tc'nin ünlü çocuk ayakkabısı üreticilerinden Fulya Kids‘in zengin bebek ayakkabısı koleksiyonundan derlediğimiz modeller…



fulya kids bebek ayakkabısı - 3

19 Mayıs 2012 Cumartesi

Kadın Çizme Ayakkabıları

Kız Ayakkabı 2012 modelleri

Satın Almak İçin TIKLAYIN  bayan ayakkabı modelleri

Kış mevsiminde ve yağmurlu soğuk günlerde hanımların en çok gereksinim duyduğu kundura ( ayakkabı ) numunelerinden biride çizmelerdir. Çizmeler kızların katiyen red etmeyeceği ve bir kış süresince ayaklarından çıkarmayacağı kundura ( ayakkabı ) çeşitlerinden biridir. Bayanlar için dizayn edilip imal edilerek sizin yararına takdim edilen bayan çizme türlerinin bir çok türleri bulunmaktadır. Bayan çizmelerin en en son numuneleri suet çizmeler, ten çizmeler, ince yüksek topuklu ve yatay taban tobuksuz olarak çok fazla türleri ve modelleri mevcuttur. Kadınlar genç bayanlar soğuktan şahsınızı muhafaza etmenin en şahane ve akilane yöntemi güzden ilkbahara dek ayağınızdan çıkmayacak çizme modellerini size sunmaya çaba harcadık ve sizlere en uygun çizmeleri beğeninize sunmaktayız ister kısa diler uzun ya da deri çizmeler suet çizmeler bu yılın en çok araştırılan çizme modelleri olmuştur. Görülüyor ki gelecek seneler de modasından hiç bir şey yitirmeden aynı rağbet sergileyecek gibi duruyor. ikibinonbir-2012 yılının en son moda ve trend kadın genç kadınlar için çizme numunelerinden çok fazla markalara sahip olan çizmelerden en çok satış yapan ve kadınların hayran bulunduğu çizmeleri azda olsa tanıtmaya bilgi vermeye çalıştık sizde yazı ile ya da hangi modellerin olmasını istiyorsanız rica ederim bize iletiniz ve alt yapımızda yer verelim.


Diz altına dek uzanan bu uzun süet bayan çizmeleri ayak üzeri ve bacak kısımlarından kemerli bu kemerler çizmelere ayrı 1 çekicilik vermektedir. Bu süet çizmeler regular yükseklikte topuklu fazla ince uzun olmayan topuklarıyla bayanların daha çok rahat ve özgürce hareket etmesini sağlamaktadır ger yaştaki hanımlar için perfect.

Bu süet bayan çizmeleri de 1 üstteki bayan çizme türlerinede çok emsallik taşımaktadır bir takım değişik hususiyetleri bulunmaktadır en mühim özelliklerinden 1'i topuksuz yatay taban olması ve topuklu çizme sevmeyen kadınların tam aradığı 1 süet çizme modelidir.Bu çizmelere yandan dikiş gibi nakış verilmiz ve iç kısmında da fermuarlı olması hanımlara ferdi bir rahatlık sunmaktadır.

Bu renkli renkli renkli lastik naylon bayan çizmeleri özellikle sağnak yağışlı ve kay yağan havalarda takılabilecek en mütenasip en iyi bayan çizmeleridir. özellikle genç hanımların ayaklarında görmeye alışık olduğumuz bu kışlık yağmurluk kadın çizmeleri diğer çizme türlerinede bakarak daha çok huzurlu olabilir denemenizde yarar bulunmaktadır.

Bu dış kesimleri tüylü içi yün olan genç hanımlar için tasarlanmış çizme örnekleri genç bayanlara ve genç hanımlara değişik bir cazibelik ve zariflik vermektedir herkesten değişik 1 ayrıcalık sunmaktadır. Üst kısımları bacaklara kemerli olan çizmeler yan kısımdan da fermuarlı olması nedeniyle çıkartıp giymesi olabildiğince olağan ve kolay. Bu tüylü çizmelerin değişik 1 hususiyeti de topuksuz düz taban olmasıdır zira bu türlü çizme modelleri bayanların hareket kabileyetini kısıtlamadan rahat hareket etmelerini rahat yürümelerini temin etmektedir tüm bayanlara tavsiye edebiliriz.

Bu kalın ve yüksek topuklu siyah kadın çizmesi diz altına kadar uzanabilen ve ekseriyetle uzun boylu hanımların en çok öncelik tanıdığı kısa eteklik altına fazla süper yakışabilecek bir ten bayan çizmesi modeli.







































Facebook yeni uygulamasını tanıttı

Facebook'tan Sayfa Yönetim Uygulaması

Fb'ta bulunan sayfaları idare etmek maksadıyla Facebook Pages Manager uygulaması iOS App Keep'daki durumunu aldı. Uygulama yalnızca sayfaları idare etmek için sarf ediliyor.



Fb, tanınmayan 1 uygulamayı daha çok App Retailer'dan duyurdu. Şuan için yalnızca iOS için ilan edilen Facebook Pages Manager uygulaması ile artık Fb'ta yer alan sayfalarınızın idaresini

rahatça düzenleyebilirsiniz.

Pages Manager uygulaması, iOS'da bulunan standard Facebookuygulamasıyla tam olarak aynı şekilde dizayn edilmiş. Tek

ihtilafı 1'i profilinizi idare etmeyi sağlarken Pages Manager sadece yöneticisi olduğunuz sayfaları idare etmeyi temin ediyor. Doğrusu bu alandaki büyük 1 eksikliği giderdiğini söyleyebiliriz.


Pages Supervisor'ı kullanmak için yalnızca büyük ölçüde sayfalara sahip olmanıza gerek yok. Fb'ta herhangi 1 sayfa yaptıysanız, fazla ziyaretçisi var olsun olmasın uygulamayı sarf ederek sayfanızı yönetebilirsiniz. Uygulama yüzünden derhal çabucak her şeyi gerçekleştirebildiğinizi de açıkca belirtelim.  Facebook Pages Supervisor uygulamasının bugün zarfında tüm dünyaya açılması ümit ediliyor. Ulaşan haberlerde şu an için yalnızca Yeni Zelanda 'civarında olduğu, Amerika ve Avrupa'yahut çok kısa bir vakit içerisinde yayımlanacağı açıkca belirtiliyor.

Google Plus Artık Genişliyor

Googel plus) Circle’ları da yararlanılmaya başlanacak. Şayet yalnızca ‘Friends’ Circle’ındaki kişilerden gelen e-postaları görüntülemek diliyorsanız, “circle:friends” yazıp tıklamanız kafi olacak.

Bu niteliklerin faydalı olduğu şüphesiz Google+’ı ne denli aktif faydalandığınıza ilişkin. Ayrıca ulaşan kullanıcı yorumlarına bakıldığında, kullananlar Google’ın her hizmetine Google+ hususiyetleri katmaya odaklı hareket tarzından sıkılmaya başlamış durumdalar.


Gmail’in esas pratiğine yoğunlaşmak yerine, Google+’ın yararlanılımını çoğaltmak için giriştiği mücadele nedeniyle mevzudan saptığı düşünülürken ulaşan tankitlerden bir diğeri de Gmail’in yavaşladığı yönünde.

Chrome yeni sürüm

Google Chrome yeni versiyon indir

Chrome'un en son versiyonu ufak lakin faydalı yeniliklerle geldi! İşte detaylar ve download etme bağlantısı... Google'ın net tarayıcısı Google chrome'un yeni versiyonu Chrome 19 neşredildi.


En son versiyon, sayfa işaretlerinizi, parolalarınızı, pluginlerinizi ve açık olan sekmeleri diğer bilgisayarlarla ve mobil cihazlarla dengeleyebiliyor. Düzenlenen ayarlar sayfası, araştırma (arama) kutucuğu ile ayarlar arasında dilediğiniz ayarı keşfetmenize yaver oluyor. "New tab (yeni sekme)" sayfasında sağ alt taraftaki tanınmayan 1 opsiyon ise öbür

PC ve başka aletlerinizdeki açık olan sekmelere erişmenizi temin ediyor (eşitleme özelliğinin bütün cihazlarda açık olması kaydıyla). Seyyar (mobil) aletlerde Chrome'u eşitlemek için Android 4.0 ve Chrome'un mobil uygulamasını değerlendiriyor olmalısınız.

Peki Google chrome ondokuz'un söz verdiği başarı artışı asla dönüştü mü? Google'ın V8 hız tahliline nazaran browser (tarayıcı) artık on.791 puan alıyor. Bir önceki versiyonda ise puanı, 8.568 idi. Bağımızsız test Sunspider'da da Chrome 19, tüm tarayıcıların önünde bulunuyor.


İNDİR

Gmail postaları nasıl gidiyor ?

Gmail e-posta trafiğini (Video Şeklinde) anlattı bu sefer

E-Mailinizde ‘gönder’e kliklemeden önce son 1 kere yokluyor, hakiki eki iliştirdiğimizden emin olmak arzuluyoruz. Peki hiç, farklı 1 e-posta adresine doğru yola çıkan mailinizin seferini merak ettiniz mi?



Google yeni açtığı Story of Send sitesinde işte bu merak edilen soruların cevaplarını duyuruyor, Gönder düğmesine tıkladığınız anda mailinizin ne tür merhalelerden aştığını ifşa ediyor.

Eksiksiz Google biçiminde dizayn edilmiş eğlendirici sitede; görseller, animasyonlar ve videolarla bütün ayrıntılar izah edilsede, işte size kısa 1 hülasa:

web hizmet karşılayıcınızın kanalından aşan e-mailiniz Google’a, oradan Google’ın data merkezlerinden birine, sonradan zararlı içeriğin (virüsün) scan edildiği sunucuya ve en en son da gelen kutusu bölümüne geliyor.Ve bu yönlendirme akıl almaz bir hızda gerçekleşiyor.Google’ın verdiği bilgilere göre Gmail yüzünden ulaştırılan e-postaların %50’sinden fazlası 1 saniyeden daha kısa vakitte alıcıya varmış oluyor.

Story of Ship’de aşırı derece muvaffakiyetli şekilde betimlenmiş bu yolculukta Google çevre dostu yeşil teknolojisini de sunuyor.”Faydalanılan tarzların birincisi sunucuların ısısını artırmamak. Bu da fazladan enerji tüketimini engelliyor, ikinci mühim nokta ise yenilenebilir güç kullanılması”. Diğer data centerlarından %50 daha çok az güç sarf eden Google, muhtemel olan her alanda yeşil enerji sarf ettiklerini ve çevre değişikliğine tesirlerini azaltmaya çalıştıklarını önemle vurguluyor.

Story of Deliver’de ayrı olarak Google’ın data merkezlerinden resimler ve çevre dostu tedbirleriyle ilgili videolara da ulaşabilirsiniz.

Video 


Twitter'da en çok takip edilen lig (NBA)

Benzer Başlıklar: Nba Twitter'da En çok Takip Edilen Oldu



Profesyonel Abd Basketbol Ligi National basketball association (nba), Twitter'da five milyon izleyiciye varan ilk spor ligi olmayı gerçekleştirdi. İkinci ve üçüncü de ABD'den çıktı.

Türk insanı olaraktan Twitter'da sık sık futbol sohbetleri seyretmeye alışmışız. Ancak enteresandır ki dünya genelinde en fazla takip edicisi olan resmi spor ligi Twitter hesabı basketbolda.


NBA 'in Tw (twitter) hesabı, dün beş milyon ziyaretçi sayısına varmayı elde eden ilk spor ligi accountu oldu. İkinci sıradaki abd futbol ligi hesabı NFL a few.three milyonda kalırken Major League Baseball iki milyon izleyiciye sahip.World Wrestling Entertainment 1.1 izleyiciye sahipken FIFA ise 800 bin takipçiyle öbür liglerin 1 hayli arkasında.


National basketball association'in (nba) bu süksesinde smaç yarışmasında Twitter yüzünden hesap sahiplerinin oylamasına izin veren sistem benzeri kampanyalar etken olmuş gibi görünüyor. Yerkürenin en fazla takip edeni olan sporcularından birisi olan Brezilyalı orta saha futbolcusu Kaka'nın 10 milyona yakın ziyaretçisi varken b Twitter'da bu denli geri kalmış olması da müesseselerin sosyal medya hesaplarını ne şekilde idare ettiklerine dair elle tutulur emareler veriyor.